Wednesday, March 25, 2009

rindunyeeeerrr

Minggu ni start husband yana keje shift malam.Satu minggu yana tak jumpa dia.ye lah yana g keje dia lum balik keje.yana balik keje dia dah g keje.sedih je rasa hati ni.ye lah nak wat mcmne demi kebaikan kami kan.Lagipun dulu husband keje tempat lain sekarang tempat lain.Dulu normal so tak pernah pun rasa shift.Sekarang yana kenalah sorang2.Nasib baik alya ada temankan mama.huhhu rindunya yana kat abg.tak sabar nak tunggu sabtu.huhuhu sebab sabtu tak keje.Arini bezday husband yana.yana cuma dapat wish kat sms je.tak dapat nak g celebrate kat mana2.takpelah kalu dah semua ni untuk kebaikan kami kan....Takpe abg yana dengan Alya faham.

1 comments:

Mama_Aqish said...

hye salam kenalan...kita jadi kawan leh tak? i dah jadi folower u?

Post a Comment