Thursday, November 26, 2009

Hujung Minggu




hari ahad lepas yana g lah shopping sikit barang dapur sambil2 tu jalan2 ar.g lah giant klang.pegi kejap je sbb husband yana keje malam.so keluar pagi petang sebelum kul 5 kena sampai umah.hmm nak buat macamne sejak husband keje shift ni rasa bosan gak.tapi nak buat macamne dah namanya keje.kadang2 hati ni rasa susah nak terima susah nak faham.yelah dulu keje normal sejak tukar keje baru ni kena masyuk shift plak.seminggu hujung minggu baru jumpa.yana g keje dia balik keje.yana balik keje dia g keje.jumpa kalu keje pagi tu adalah seminggu jumpa.Husband cari rezeki kena redha.heheeh.Nasib baiklah Alya tu ada taklah bosan sangat.minggu lepas kuar sampai makan pun dalam kereta.yelah kat MCD masa tu ramai husband mana nak tunggu kalu ramai orang .makanlah drive tru pastu park kete.makan dalam kete.bila makan dalam kete ni teringat macam masa bercinta dulu.hhheheh so sweet......

2 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh sedapnye bigmac itu!

mama alya said...

huhu memang sedap gile.sampai akak lupa diet dah ari tu.hehehe

Post a Comment