Thursday, October 29, 2009

holiday bukit tinggi






hai my frenz yana dah boleh active blog balik sbb yana dah leh on line balik.kira yana arini dapatlah update blog yang dah bersawang ni.tahun ni hari raya bukan saje yana beraya kat kampung tapi yana beraya kat bukit tinggi.tapi bosan gak kat sini takde apa yang menarik.sepatutnya kitaorg bermalam 3 hari 2 malam tapi sbb bosan sangat satu malam je kitaorg dah bertolak balik.tempat pun tak sejuk.satu hari pusing2 kat situ dah cukup bosan dah.tapi ada gaklah tempat yang cantik nak ambik gambar kan.korang pernah pergi sana tak.korang rasa best tak.mungkin bagi yana cameron highland lagi best kot.sbb tu yana honeymoon pergi sana..........ehehehehh

3 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.nak pegi siniiiiiiiiiiiiiii
.dah lame teringin!

mama alya said...

tak best pun intan buringggggggggggg

broe_ayla said...

TUL..TUL..BURING..DA G DAH...XDER PER PON KT SNE..DA LA BRG2 MHL...

Post a Comment