Thursday, October 1, 2009

salam aiilfitri






assalamualaikum sume.sekarang ni yana baca blog semua meriah cite pasal raya.yana je belum ada mood nak post pasal raya.tapi arini tergerak nak post.sbb sejak balik cuti aritu asyik baca blog orang je pasal raya.Hari Raya ni memang meriah kan.sbb stahun sekali je.Tahun ni bagi yana and family meriah sikit dari tahun sebelum ni sbb alyalah.tahun ni dia dah tahu nak beraya.pakai baju raya.collect duit raya.banyak jugaklah collection duit raya alya..yana seperti tahun sebelum ni beraya rumah MIL dulu yelah kitaorang bukan orang jauh pun sekampung je.so pagi raya mesti rumah MIL dulu.nanti tengahari baru gerak pegi rumah mak yana dan bermalam kat sana.yana ada attach gambo2 hari raya ni.

4 comments:

Mama Qaseh said...

Diam tk diam raya pun dh hbs kan..Yg plg hepi Alya tecik laa tue kan..dpt collect wet raya manyakk..

mama alya said...

ehheheh a'a lah memang dia je yang paling happy.raya pun dah habis dah baru nak post.heheh

zura@iwan said...

walaweiii mmg lama x buat n3 tuh..hikss....

mama alya said...

tu lah. ari ni semua boleh buat.buat entry.tukar cat rumah. tukar perabot .hehehe sekaligus

Post a Comment