Wednesday, December 23, 2009

Masuk contest lagi...........

Baby Wearing Baju Melayu / Baju Kurung Contest

Aku bercontest lagi.saje sangat bosan ku hari ini....takde entry rasanya nak tulis padahal kemalasan melanda....kali ini yana nak masuk contest alya berbaju kurung...masa ni gambo time hari raya tahun ni...baju sedondonlah dengan yana.yana siap pakaikan tudung lagi.selalu bukan main lagi menangis yana suh pakai tudung. Ni pagi raya ni elok plak dia tak nak tanggal...tapi tak nak berjalan plak nak dukung je.....hmmm.. Contest ni anjuran anak2u... korang leh join contest ni nanti tengoklah syarat2 nya kat sini k Baby Wearing Baju Melayu / Baju Kurung Contest..





Nama:Alya Syazwanie Binti Ahmad Sabri Putra
Umur:1 Tahun 6 Bulan

Lokasi:Rumah Mak pagi syawal....

5 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.gud luck alya! ^^

mama alya said...

tq intan....intan thanks tau ubah page akak

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

alo2 comey nye die
gud lack...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

alo2 comey nye die
gud lack...

mama alya said...

tq lyea.....geram tgk budak tecik pakai tudung.....tq view blog akak...follow me k.

Post a Comment