Thursday, January 21, 2010

Tag ni dah lama dah di tag kan kat aku tapi tak sempat2 nak buat...arini baru nak buat tag ni....walllet aku ni murah je malu nak tunjuk....dalam tu pun takde apa benda pun......kad2 biasa je kredit kad pun tak do......

tugasan yang telah diberikan kat aku....


1.Snap the picture of both inner and outer of your wallet





2.Introduce your wallet brand, price & where you buy

  • Brand - GMX
  • Price - tak ingat dah berapa tapi lepas less 70% dapat harga RM 35 (murah sajor)
  • place - Jusco Bukit Tinggi....
Dah masuk 2 tahun aku pakai.....ok lah wallet ni tak besar sangat senang aku nak bawak.....


3. Take out whatever inside your wallet.



  • kad bonuslink dah lama aku tak pakai tersimpan je dalam wallet aku.
  • kad puteri umno.hehhehe aku taklah kuat sangat berparti tapi orang yang bagi kat aku.aku ambik je lah...pakai nye pun idok.
  • ic aku lah dah kuning2 dah.....aku buat masa aku spm dulu....
  • student card masa aku belajar kat upm dulu.... simpan lagi buat kenangan.
  • kad ujian darah aku ...aku ambik darah tahun lepas.....
  • kad nikah aku.....senang kecik je nak bawak g mana2 pun senang....aku satu husband pun ada satu....
  • lesen aku lah....selalu tak perasan lesen dah expired.....mesti dah lepas seminggu expired baru perasan ...nasib baik tak kena saman....
  • CIMB card....gaji aku kat sini....
  • Maybank card aku saving kat sini....dgn selalu habis kan duit pakai maybank2 u sebab shopping online....
Tu je dalam wallet aku...tak banyak pun...memang aku tak suka wallet kembung2 ...biasa2 je...

ok cik farra aku dah siapkan tag aku...selesai..



aku pun nak tag gak lah kat orang lain....korang semua kena siapkan homework ni k....

hazad irwana
emilia
fieza
anis

6 comments:

Ena said...

he3x.. kene jawab tag yeh!..
cam sy gak.. suke letak pic hb kat lam tu..

Farra Dhelina said...

muahahaha!! ank murid yg rajin!! bagus2! hihi

mama alya said...

tu lah...memang gambo sentiasa ada ena sebab leh tgk muka dia hari2 heheheh

mama alya said...

akak memang murid yang rajin farra...boleh bagi markah bonus tak.heheh

Farra Rizal said...

Jom join blog kite yg baru…blog lama (mybaby-farisha) problem…coz x view new entry…tengah bengang gile niey

Ni blog baru saye…

http://terataimewangi.blogspot.com/

ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Post a Comment