Wednesday, January 20, 2010

surprise.........

memang betul2 best bezday tahun ni..ramai yang ingat. ramai yang wish...kawan2 family husband...memang sayang betul lah kat korang.....tak habis lagi cite pasal bezday...(ini yang last ok). cik abang celebrate lewat sikit sebab dia kerja jadi malam minggu je free.beli kek beli satey simple je...pastu makan satu family....walaupun simple tapi bermakna sangat ok....walaupun malam tu ada cerita sedih tapi lupa dah semua tu....cerita sedih apa?hmmm malam tu aku dgn husband g beli kek pastu hampir2 excident cik abang pun break emergency kek tu tergolek lah kat belakang....sian kek bezday aku burukkk.

pastu cik abang pun pujuk...dia jadi chef buat kek hehehh repair lah kek tu nak pujuk hatiku....so korang tengok lah kek aku yang tergolek.. hahah




kelakar kan tgk kek aku comot.hahhah tapi sedap sangat lupakan diet kejap....cik abang yang sentiasa disisi.....alya nak jugak tiup lilin dgn mama.pantang potong kek...semua dia ingat bezday dia....


1 comments:

fabulous.farah said...

happy bday..salam kenal=)

Post a Comment